Archív

ERASMUS DAYS 2024 v ZŠ Řevnice

Krásný den v rámci oslav ERASMUS DAYS 2024 v ZŠ Řevnice!  


 
Je mi potěšením vás všechny informovat o tom, že naše škola byla zaregistrována do letošních oslav ERASMUS DAYS, kdy informujeme o významu programu ERASMUS+ pro žáky mateřských, základních, středních a mnozí z vás budete mít také možnost se setkat s programem ERASMUS+ i na vysoké škole.  
 
Akce propagující mezinárodní spolupráci probíhá ve všech členských zemích Evropské unie a my se do ní aktivně zapojujeme právě během tohoto týdne od 14. do 19. října 2024, kdy ve 3. patře “D” probíhá minivýstava o dopadech zapojení se do programu ERASMUS+.  
 
17. října 2024 proběhne slavnostní ukončení projektu “Aktivní náctiletí” v hotelu CORSO od 17:30, kam je možné se přijít podívat pouze po odsouhlasené registraci na krickova@zsrevnice kvůli omezené kapacitě. Tato akce je určena zejména těm, kteří se aktivně zapojili do našeho dvouletého projektu “Aktivní náctiletí”.  
 
V neposlední řadě jsme připravili pro žáky 7.-9. ročníků EUROKVÍZ, který je zaslán našim žákům prostřednictvím Bakalářů. Neváhejte vyplnit všech 14 otázek do 19. října do 14:00 hod, protože pro úspěšné řešitele čekají drobné ceny.  
 
Eurokvíz naleznete na tomto odkazu:  
https://forms.office.com/e/WQbKAviwWM 
 
Těšíme se na vaše odpovědi s tím, že u každé otázky je možná pouze jedna správná odpověď. 
 
Více informací o probíhající ERASMUS DAYS 2024 naleznete zde:  
What are #ErasmusDays? – ErasmusDays 

 
 
S pozdravem a přáním příjemných podzimních dnů  
 
Mgr. Dariana Kričková, koordinátorka mezinárodní spolupráce ZŠ Řevnice 
krickova@zsrevnice.czErasmus prezentace 

 Více informací o programu ERASMUS+:  

Žáci ZŠ a SŠ | Dům zahraniční spolupráce (dzs.cz) 

Školní vzdělávání | Dům zahraniční spolupráce (dzs.cz)