Archív

Školní turnaj ve stolním tenisu

Na závěr letošní sezony kroužku stolního tenisu byl již tradičně sehrán školní turnaj, který proběhl jako vždy v přátelské, avšak bojovné atmosféře, což ocenili příznivci tohoto sportu, pan ředitel Řezníček, paní zástupkyně Lucie Adamcová Kneidlová a paní hospodářka Marta Šplíchalová, kteří dětem přinesli sladké odměny. Fandit a držet palce přišli i rodinní příslušníci a kamarádi hráčů.

Hrálo se především pro radost. Ale vítězství se také počítá

Sportovci se umístili v následujícím pořadí:
1. místo Šimon Knýbel 
2. místo Štěpán Knýbel
3. místo Antonín Boček
4. místo Tomáš Němeček

Chlapci obdrželi krásné poháry a diplomy.
Skokanem roku se stal Štěpán Knýbel, který v loňském roce vypadl v prvním kole a letos hrál finále. Dalšími oceněnými byli Filip Stříbrný a Antonín Boček, kteří po celou letošní sezónu pomáhali při tréninku začátečníků. Za svou poctivou práci dostali pěkné medaile. 
Nejproduktivnějším hráčem se stal A. Boček – nejen že nevynechal jediný trénink, pomáhal se začátečníky, ale zúčastnil se VŠECH okresních turnajů a skončil v okresním žebříčku na krásném třetím místě.

Jsem s partou těchto dětí velmi spokojená, hodně se v průběhu roku zlepšily. Už teď se všichni přihlásili k pokračování v příštím roce.
Do našich řad se mohou přihlásit děti ze třetích a čtvrtých tříd. Počet míst je však omezený (máme pouze 10 volných míst).
Děkuji všem za vydařené odpoledne i celou sezónu – jak hráčům, tak i divákům. FOTKY
Eva Řezníčková – trenérka

Kontakt pro nové hráče: erezn@seznam.cz